fbpx

Prvi Uskrs bez Kobea i Gianne: Snimka Vanesse Bryant raznježila mnoge

Tragična smrt slavnog košarkaša Kobea Bryanta i njegove kćeri Gianne šokirala je svijet, a njihova porodica se još uvijek pokušava naučiti kako nastaviti živjeti s tugom.

– Zašto se ja budim svaki dan ako moja djevojčica ne može imati tu priliku?! Jako sam bijesna. Imala je toliko života pred sobom. Onda shvaćam da moram biti snažna i biti ovdje za svoje tri kćeri. Bijesna sam što nisam s Kobeom i Gigi, ali sam zahvalna što sam ovdje s Natalijom, Biankom i Capri. Znam da je ovo što osjećam normalno. To je dio tugovanja – napisala je shrvana supruga i majka Vanessa Bryan u jednoj od svojih objava na Instagramu.

Unatoč boli, Vanessa nastoji osigurati normalan život i sretno djetinjstvo svojim kćerima pa se tako pobrinula da se i u njihovom domu osjeti blagdanski duh. 

Podijelila je preslatku snimku djevojčica na kojoj se vidi kako pokušavaju razbiti veliko uskršnje jaje u kojem su skrivene čokoladice.

Njezina objava je raznježila mnoge te je u samo nekoliko sati pregledana više od 5,3 miliona puta, a komentiralo ju je više od 38 hiljada ljudi.

Pogledajte ga ovdje.

(index.hr, kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Koliko vitamina D je potrebno djeci?

Naredna priča

Knjiga.ba: Uz bajke najmlađima uljepšajte boravak u kući

Najnovije iz VIJESTI

-->