fbpx

Goca Tržan o borbi za potomstvo: Košta mnogo novca i hiljadu stvari može da se iskomplikuje

Poznata pjevačica Goca Tržan često govori o svojoj borbi za potomstvo, tačnije o želji da dobije još jedno dijete. Naime, ona ne krije da dosadašnji pokušaji vantjelesne oplodnje nisu donijeli rezultate. 

– Želim da ljudi koji vode istu borbu znaju da nisu sami niti jedini. Kad god odem na kliniku, srećem u čekaonici parove koji su u strašnom grču. To košta mnogo novca, rizično je za organizam, hiljadu stvari može da se iskomplikuje, a te ljude niko ne podržava. Tretiraju ih kao da su bolesni i to mi smeta, zato moraju da imaju podršku jer njima je to najvažnije u životu i ne samo da se bore za potomstvo, oni se jedni s drugima bore. Ljudima koji nemaju svoju djecu veoma je teško kada sjede sami kod kuće i pokušavaju da razgovaraju o svom problemu. Mnogi parovi se zbog toga i rastave. Ako mogu da pomognem jednom paru na svijetu da ode i testira se, onda ovo što govorim ima smisla – rekla je ona za Story.rs. 

Podsjećamo, Goca iz prvog braka ima kćerku Lenu koju njen suprug Raša doživljava kao svoje dijete. 

–  On Lenu vidi kao svoju. Borba za potomstvo nas nije uopće poremetila. Mi nismo par koji zavisi od toga. Moj muž mi je onog trenutka kada smo se upoznali rekao da mu je nevažno da li ćemo dobiti drugo dijete jer on voli mene i da mu ne treba drugo dijete pored Lene – rekla je ona za ovaj medij. 

(Story.rs/Kidsinfo.ba) 

Prethodna priča

Izrađen link za webinar edukaciju učenika i roditelja o online nastavi

Naredna priča

Korona virus: Kako pomoći djeci da shvate šta se dešava?

Najnovije iz Samo za Mamu

-->