fbpx

Neizostavan proizvod u torbi svake žene: Eveline Cosmetics kreme za ruke i nokte

Nježne i njegovane ruke možete imati čak i tokom hladnih zimskih dana, a sve to zahvaljujući Eveline Cosmetics kremama za ruke i nokte. Jedno nanošenje pruža osjećaj iznimne njege, a upravo zbog toga su ove kreme neizostavne u torbi svake žene. 

 EXTRA SOFT KREMA KONCENTRAT ZA RUKE I NOKTE

Odmah nakon prve upotrebe pruža olakšanje suhoj i oštećenoj koži ruku. Regenerišući, čini kožu elastičnom i smiruje iritacije. Koža je savršeno upija, stvarajući nevidljivu barijeru koja štiti od negativnih uticaja vanjskih faktora. Jača nokte i ojačava zanoktice, sprečavajući njihovo cijepanje. Bogata formula ove kreme je savršena i za njegu grube kože laktova i koljena.

 GLICERINSKA BIO-ALOE KREMA ZA RUKE I NOKTE

Oštećene i suhe ruke čini ekstremno mekanim i glatkim. Ova krema sadrži sastojke kao što je  karite puter koji dubinski hidrira i omekšava kožu ruku. Glicerin obezbjeđuje optimalan nivo hidratacije i do 48 sati, a vitamin E vraća koži mladalački izgled. Tu su i kolagen i elastin koji kožu čine elastičnom i štite je od gubitka čvrstine.

 GLICERINSKA BIO-KOZJE MLIJEKO KONCENTROVANA KREMA 5U1 

Intenzivno hidrira, dubinski hrani, regeneriše, posvjetljuje pigmentaciju i jača nokte.

 GLICERINSKA BIO-OLIVE+KARITE BUTTER KREMA ZA RUKE I NOKTE

Ova krema sadrži sastojke kao što je ekstrakt maslinovog lišća koji duboko hrani i regeneriše suhu i ispucalu kožu ruku. Maslinovo ulje epiderm ispunjava dragocjenim lipidima sprečavajući tako gubitak vode. Karite puter dubinski hidrira i omekšava kožu ruku, a glicerin obezbjeđuje optimalan nivo hidratacije i do 48 sati.

Sve kreme možete kupiti u dm prodavnicama širom BiH. 

(kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Stručnjak savjetuje: Kada je vrijeme za kućnog ljubimca

Naredna priča

Saveznici u borbi protiv prehlade i gripe: Flove proizvode pronađite u dm prodavnicama

Najnovije iz VIJESTI

-->