fbpx

U Sunnylandu održan Blogger day za mame

U Sunnylandu na Trebeviću danas je održan Blogger day za mame, događaj koji je okupio neka od najpoznatijih domaćih imena iz ovog područja.

Kako je istakla Zvezdana Stojaković, voditeljica programa i majka  šestogodišnjeg Petra i jednogodišnjeg Aleka, cilj događaja bio je da se druže samo mame, a u bogatom programu je govoreno o dojenju, pelenama, masiranju beba i drugim bitnim temama koje se tiču majčinstva. 

Druženje je bilo idelana prilika za razmjenu iskustava i savjeta. 

– Budućim mamama bih preporučila da slušaju svoje tijelo jer vi najbolje znate kako se osjećate. To praktikujte i kada se porodite. Svi su tu da pomognu, ali vi najbolje znate šta vašem djetetu odgovara – rekla nam je Jelena Jugović Tuncel, majka Kaline Deniz i Aleksandra Merta. 

Dok su mame razgovarale, mališani su uživali u brojnim sadržajima Sunnylandove igraonice. 

Irma Krvavac, majka dvojice dječaka, otkrila nam je šta za nju znači uloga majke. 

– Biti mama znači biti zaposlen 24 sata, što je jako teško uskladiti ako imate posao. No, kada je dobra organizacija sve je lako. Kada je riječ o postavljanju dječijih fotografija na društvene mreže, mislim da je to sve individualno i da zavisi od osobe do osobe. Ja takvu vrstu sadržaja na Instagramu doziram – rekla je ona. 

Jedan od izlagača na druženju bila je i KIDSinfo ekipa, a mame i mališani nisu krili oduševljenje vodičima koji su im podijeljeni. 

(kidsinfo.ba) 

Prethodna priča

Odgoj djece uz pomoć prijetnja odraz je lošeg roditeljstva

Naredna priča

Kako da djeca zavole povrće

Najnovije iz VIJESTI

-->