fbpx
/

JU Centar kulture i mladih Općine Centar Sarajevo organizuje školu bubnjeva za svu talentovanu djecu

Roditelji, vaši mališani su spremni za još jednu super interesantnu školu? JU Centar kulture i mladih Općine Centar Sarajevo organizuje upravo takvu, super zabavnu školu bubnjeva! 

Školu će voditi poznati bubnjar Sead Avdić koji je u svojoj veoma uspješnoj karijeri bio član mnogih rok grupa kao što su COD, SENAD od BOSNE, AMBASADORI , REZONANSA , TEŠKA INDUSTRIJA itd. Od 2002. – 2015. svirao je u grupi Mostar Sevdah Reunion. Zajedno sa Seadom obuku će držati i njegov sin mladi i talentovani bubnjar Adi Avdić.

Plan rada ove škole će biti prilagođen svim polaznicima kako onima koji se prvi put susreću sa ovim instrumentom tako i onima koji već imaju određeno bubnjarsko iskustvo.

Nastava će se odvijati dva puta sedmično, utorkom i petkom u 18:30 sati, a bazirati će se na teorijskoj i praktičnoj obuci u sklopu koje će polaznici detaljno i pravilno savladavati bubnjarske tehnike.

Cijena ovog kursa je 50 KM mjesečno, a prvi mjesec dana je BESPLATAN dakle možete doći i naučiti nešto bez ikakve obaveze! Čini se zabavno? Naravno da jeste zato ne propustite priliku.

Škola se održava prostorijama JU Centra za kulturu i mlade na Gorici tačnije u ulici Avde Jabučice broj 52.

Više informacija kao i online upis možete izvršiti putem web stranice https://centarkulture.ba/avada_portfolio/skola-bubnjeva/ ili putem telefona: +387 33 232 594 i +387 33 232 595,

odnosno e-mail adrese info@centarkulture.ba. Ko zna, možda se baš ovdje rode novi slavni muzičari.

(Kidsinfo.ba)

Pročitajte još: 

Kidsinfo.ba za sve tinejdžere donosi 5 lokacija za sjajnu zabavu u Sarajevu

 
Prethodna priča

PREPORUKA KOZMETIČARKE / Vedrana Dupanović: Mladalačka koža u periodu puberteta može postati aknozna ukoliko se ne njeguje pravilno i redovno

Naredna priča

Dosta ti je svađe među tvojom djecom? Evo zašto je suparništvo zapravo dobro

Najnovije iz Ostalo

-->