fbpx

VIDEO Pogledajte kako je bebin prvi smijeh rasplakao mamu

Svaki roditelj zna koliko je poseban trenutak kada vaša beba nešto napravi po prvi put. Sjećamo se njihovih prvih riječi, prvih pokreta i dana kada su prvi put prohodali. Iako su navedeni trenuci ujedno i jako važni u razvoju djeteta, vjerojatno bi se većina nas željela sjećati i zvuka koji naša beba proizvede prvi put kada se nasmije. Neprocjenjivo je čuti vaše dijete sretno.

Novi video koji potpuno dočarava ovaj trenutak prikazuje mamu koja se na sladak, ali izuzetno emotivan način, potpuno izgubi kad čuje svoju bebu da se smije. Malena reagira na fraze poput: “Jako si slatka!” “Najslađa si” i “Kako si super” sa zaraznim smijehom dok se njezina mama tiho smije i na kraju završi u suzama. 

 

Video je na Instagramu prvi objavio korisnik pod imenom Andrew Fisher, ali se u rekordnom roku proširio internetom i postao viralan.

U komentarima, mnogi su se roditelji prisjetili prvog puta kada se njihovo dijete nasmijalo. Jedan korisnik je napisao: “Kad mi je sin još bio novorođenče, užasno ga je zabavljao zvuk cijepanja papira. Nikad nisam shvatio zašto, ali to nam je pružalo sate užitka i zabave.” Drugi je prvi smijeh svog djeteta nazvao “najposebnijim slatkim trenutkom”.

U današnjem svijetu prepunom politike, tuge i žalosti ponekad vam baš treba jedan ovakav video da vas razveseli.

Video pogledajte ovdje.

(Index.hr, Kidsinfo.ba)

 

 

Prethodna priča

Nekoliko savjeta za roditelje kako da budu dosljedni u odlukama

Naredna priča

3 savjeta kako naučiti djecu štednji novca za praznike

Najnovije iz VIJESTI

-->